Atakent Susanoglu Guzel Apart Otel

12 Haziran, 2015

Silifke Atakent Nerede kalınır.

Silifke Atakent (susanuğlu) Beldesi mersinin en güzel tatil beldelerinden biridir.Denizi ve plajı ile yerli ve yabancı tatilcilerin vazgeçilmez adresi olmakta kararlı.Bu gelişime paralel olarak belde de ki otel ve pansiyonlarda da gözle görülür bir iyileşme söz konusu. Susanoglu nerede kalınır diye sorarsanız,Atakent beldesinde konaklama için pek çok farklı alternatif bulunmakta, tatilinizi isterseniz küçük şirin bir pansiyon da geçirebilir yada daha lüks bir otel veya tatil köyünde geçirebilirsiniz.

Silifke Atakent otelleri Güzel apart otel

Bugün Sizler için Silifke Atakent diğer adıyla Susanoglun da bulunan Güzel Apart Oteli inceliyoruz. Guzel apart otel konumu itibarı ile denize 100 metre mesafede yer almaktadir. Guzel apart otel müşteri odaklı işletme anlayışı ile dikkati çekiyor.Otel binası tamamen yeni durumda ,odalarda klima,tv,oturma grubu ve yatak, bulunmaktadır.apart odaların kendi mutfağı bulunmakta olup,tatilciler konaklama esnasında kendi yemek ihtiyaçlarını burada karşılıyabilmektedir.

Güzel apart otel ; denize 100 metre Cennet-Cehennem ve Astım Mağaraları’na 5 km, Uzuncaburc Kalıntıları’na 30 km, Silifke merkeze 15 km, Mersin merkeze 75 km mesafededir.

Güzel Apart Otel, tatilcilere güzel bir tatil için gerekli olan sessiz ve temiz bir ortam, konfor, güneş, deniz, doğa gibi tatilin olmazsa olmaz koşullarını sunmaktır.

İletişim
Güzel Apart Otel İletişim Bilgileri: Susanoğlu Silifke Mersin 0324 722 22 47- 05324256769- 0530 373 35 83

Atakent Apart pansiyon otel fiyatları

Atakent guzel apart otel fiyatları benzer otellere göre uygun durumdadır.Yaz sezonunda doluluk oranına göre fiyatlar değişiklik göstermektedir.Yine de apart otel fiyatlarını öğrenmek ve rezervasyon yaptırmak için Facebook sayfası üzerinden iletişim kurabilir ,merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Atakent Peker Pansiyonu da incelemenizi öneririz.

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum :

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim