KIZKALESİ SARIKONAK APART OTEL

13 Temmuz, 2013

Bir aile işletmesi olan Sarı Konak, aile ortamında hizmet vermektedir. Dairelerimizin mülkleri kendimize ait olduğundan ailenize güvenilir ve huzurlu bir tatil yaptırma imkânı sağlar.
sarıkonak apart


Kızkalesinin en sakin caddesi olan Ahmet Kale Caddesinde kendinizi evinizde hissettirecek mimari yapısıyla bir bloktan oluşan binamız 8 apart daire, 35 yatak kapasitesiyle hizmetinizdedir.

Dairelerimiz eviniz gibi olup bütün konfor düşünülerek yapılmıştır. Binamızın tadilat inşaatı 2012' de yapıldığından, eşyalarımızın tamamı yeni, temiz ve özeldir.

Kızkalesi Sarıkonak Apart 

Sarı Konak, denize 30 mt. gibi bir yürüyüş mesafesinde olduğu için güvenli bir şekilde denize gidilebilir. Kızkalesi, ayrıca 800 mt kumsalı, boyu geçmeyen sığ ve dalgasız denizi ile siz ve çocuklarınız için ideal bir yüzme ve kumsalda oyun oynama imkânı sunmaktadır.

Sarı Konak, aynı zamanda eğlence mekanları ve alışveriş merkezi ile vaktinizi hoşça geçirebileceğiniz bir konumdadır.


Ev ortamı yansıtmasına önem gösterilen dairelerimiz, açık mutfaklı bir salon ve bir yatak odası (1+1) Apart olarak tasarlanmıştır.

Yatak odasında, bir çift – bir tek kişilik ortopedik yatak, gardırop, makyaj masası ve split klima,Salonda, balkon, Amerikan mutfak, granit tezgah, krom evye, buzdolabı, ankastre ocak-davlumbaz , 6 kişilik full mutfak takımı, yemek masası, oturma grupları (Yatak konumuna getirilebilen konforlu geniş çek-yat ), Merkezi uydu, 22” LCD Televizyon, split klima,

Banyo & WC gömme rezervuar, Hilton lavabo, duşa kabin, ankastre duş ve 24 saat sıcak su mevcuttur.

FİYATLAR : 1+1 Apart fiyatlarımız 2012 yaz sezonu için günlük 120 TL'dir.

İLETİŞİM
Akdeniz Mh. Ahmet Kale Cd. Güney Sk. No:1 Kızkalesi / Erdemli / MERSİN

Telefon 05074023132
E-posta murat6691@hotmail.com

ilgili aramalar:kızkalesi kalacak yer,kızkalesi uygun otel,kızkalesi ucuz otel,kızkalesinde aile oteli,kızkalesi otel fiyatları,kızkalesi apart fiyatları,kızkalesinde uygun apart,apart daireler kaça,kızkalesinde kalmak için otel,kızkalesinde herşey dahil otel,kızkalesinde ucuz apart daire,apart daire fiyatları.

Kızkalesi mersinin en gözde tatil merkezlerinden birisi durumunda.Son dönemde yıldızı parlayan kızkalesi özellikle yerli tatilcilerin uğrak mekanı,sizde kızkalesinde konaklama amaçlı apart otel pansiyon arıyorsanız doğru yerdesiniz.Size en uygun tatil seçenekleri için lütfen iletişim kurunuz.kızkalesi otel ve pansiyonları için en iyi adres mersinpansiyonları.blogspot.com

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0 yorum :

Yorum Gönder

Lütfen Yorum Yapmaya Özen Gösterelim